Επιλεγμένα ποιοτικά μεταχειρισμένα από την Ξενάκης Αυτοκίνητα


Πατήστε εδώ για να δείτε τα μεταχειρισμένα


200+

Επιλογές Μεταχειρισμένων Αυτοκινήτων


Insert your content here

84+

Αυστηροί Ελέγχοι Ποιότητας


Insert your content here

Ξενάκης Μεταχειρισμένα


Επισκεφθείτε τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας, όπου ένας χώρος 3.000 τ.μ. διατίθεται αποκλειστικά και μόνο για την έκθεση και πώληση των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων μας, που επιλέγονται μέσα από αυστηρές διαδικασίες σχολαστικού ελέγχου σε 84 σημεία. Η πληρότητα των εγκαταστάσεων σε συνδυασμό με την πληρότητα των άρτια εκπαιδευμένων συμβούλων πωλήσεων, στους οποίους καλλιεργούμε σε συνεχή βάση τις αρχές και τις αξίες του επαγγελματικού έργου και ήθους που πρέπει να διέπουν την εξυπηρέτηση των πελατών μας, με ευγένεια, συνέπεια, ακεραιότητα, υπευθυνότητα και προσπάθεια συνεχούς βελτίωσης επιτυγχάνουμε την καθοδήγηση σας στην αγορά ενός ποιοτικού, ασφαλούς και μηχανικά ελεγμένου αυτοκινήτου.

Η εταιρεία μας σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε μέσα από μια γκάμα 200+ μεταχειρισμένων αυτοκινήτων ώστε να καλυφθούν όλες οι επιθυμίες, προσδοκίες και ανάγκες σας. Η φιλοσοφία του “One-Stop-Shop” που υιοθετούμε, η πλήρης αξιοποίηση της σύγχρονης τεχνολογίας και η αφοσίωση στην εξυπηρέτηση από το προσωπικό μας με στόχο την απόλυτη ικανοποίηση σας, οδηγούν στον υψηλό βαθμό ποιότητας των υπηρεσιών μας.

Οι χρηματοδοτήσεις με τις μεγαλύτερες τράπεζες στον τομέα των αυτοκινήτων σας δίνουν τη δυνατότητα απόκτησης ενός αυτοκινήτου με 0% προκαταβολή και έως 72 μηνιαίες δόσεις με άκρως ανταγωνιστικά πακέτα αποπληρωμής.

Η εταιρεία μας εγγυάται την ταχύτατη ανταπόκριση στα αιτήματα χρηματοδότησης και την απλότητα των διαδικασιών απόκτησης του επόμενου σας αυτοκινήτου.

Ελάτε τώρα να δείτε και ανακαλύψτε κι εσείς τους λόγους που μας οδηγούν εδώ και 15 χρόνια στην πρώτη θέση των πωλήσεων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, χάρη στην προτίμηση και εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι πελάτες μας από όλη την Ελλάδα.

Είμαστε εδώ για εσάς.

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου για να ενημερώνεσαι για τα νέα μεταχειρισμένα προς πώληση!

NEWSLETTER  Εγγύηση Καλής Λειτουργίας

  Δυνατότητα Ασφάλισης

  Δυνατότητα Χρηματο-
  δότησης

  Τεχνικός Έλεγχος 84 Σημείων

  Υπηρεσίες Βιολογικού Καθαρισμού


  Υπηρεσίες Διεκπεραίωσης Μεταβίβασης


  Υπηρεσία Απόσυρσης παλιού αυτοκινήτου


  Υπηρεσία Φανοποιείου & Service


  Παράδοση σε όλη την Ελλάδα


  0% προκαταβολή και έως 72 μηνιαίες δόσεις

  Επικοινωνήστε μαζί μας


   Από 0% Προκαταβολή

   έως και 72 Μηνιαίες Δόσεις