ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΟ-ΒΑΦΕΙΟ

Δυστυχώς ατυχήματα συμβαίνουν πιο συχνά απ' όσο θα θέλαμε και η αποκατάσταση των ζημιών δεν είναι κάτι που γίνεται εξίσου εύκολα. Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να γνωρίζετε επακριβώς τις μεθόδους, τις εγκαταστάσεις και τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν για την επισκευή του αυτοκινήτου σας.

Στη Ξενάκης Φανοποιείο Βαφείο στο 10ο χλμ Ρόδου Λίνδου έχουμε για εσάς δύο ξεχωριστούς χώρους φανοβαφής, αναλαμβάνοντας με αυτόν τον τρόπο να εξυπηρετήσουμε με συνέπεια και να αποκαταστήσουμε την ζημία το ταχύτερο δυνατό. Το έμπειρο προσωπικό μας, ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες της εποχής, ενώ όλες οι εργασίες μας πραγματοποιούνται με ταχύτητα και έχουν εγγυημένο αποτέλεσμα.


Τζαμιών


Πόρτας


Καθρέφτη


Φαναριών

Τα βαφεία μας εγγυούνται το καλύτερο αποτέλεσμα βαφής, ενώ με χρήση του φασματογράφου αποφεύγουμε διχρωμίες και επαναβαφές. Έχουμε επιλέξει την αποκλειστική συνεργασίας με την Sikkens της AKZO NOBEL, την κορυφαία παγκοσμίως εταιρία σε βαφές και επιστρώσεις και έναν από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές εξειδικευμένων χημικών.

Πλεονεκτήματα του Φανοποιείου της
ΞΕΝΑΚΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ


 • Αναλαμβάνουμε ζημιές όλων των κατασκευαστών και όχι μόνο αυτών που εκπροσωπούμε.
 • Συνεργαζόμαστε με την Sikkens την κορυφαία εταιρία βαφών και επιστρώσεων.  
 • Άριστη τεχνογνωσία από έμπειρους και πιστοποιημένους τεχνικούς.
 • Χρησιμοποιούμε σύγχρονο και άρτιο τεχνικό εξοπλισμού.
 • Ηλεκτρονική καλίμπρα.
 • Φασματογράφος για άψογο και ακριβές αποτέλεσμα στην βαφή.
 • Δίνουμε έμφαση στη λεπτομέρεια για ένα τέλειο αποτέλεσμα.
 • Μπορούμε να εφαρμόσουμε γενική, εξωτερική και εσωτερική βαφή και αλλαγή χρώματος.
 • Δυνατότητα μικροεπισκευών και μικροβαφών
 • Διαθέτουμε δύο φούρνους βαφής και τέσσερις θέσεις προετοιμασίας βαφής. 

ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Με το πέρας του χρόνου η θαμπάδα και οι γρατζουνιές είναι συνήθεις στα αμαξώματα των αυτοκινήτων. Στις εγκαταστάσεις της Ξενάκης Βαφείο προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο σύστημα γυαλίσματος και επαναφοράς χρώματος με υψηλά ποιοτικά στάνταρ, ενώ στο τέλος, η χρήση υλικού νανοτεχολογίας εγγυάται την διατήρηση του αποτελέσματος και της καλής εικόνας του οχήματος σας για μεγάλο χρονικό διάστημα.

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΜΟΝΤΕΛΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ

Το Ξενάκης Φανοποιείο μπορεί να σας εξυπηρετήσει ανεξάρτητα από το αν το αυτοκίνητο ανήκει στους κατασκευαστές που εκπροσωπούμε. Σε συνεργασία με την Ξενάκης Ασφάλειες παρέχουμε υπηρεσίες παρακολούθησης ζημιάς, για την καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση σας, ανεξάρτητα από την εταιρεία στην οποία έχετε ασφαλιστεί. Εμείς θα αναλάβουμε την παραγγελία των ανταλλακτικών, θα βάψουμε και θα τοποθετήσουμε τα ανταλλακτικά που χρήζουν αντικατάσταση. Αν η εταιρία που έχετε επιλέξει είναι στο φιλικό διακανονισμό μπορούμε ακόμα και να αναλάβουμε την απευθείας εξόφληση του λογαριασμού δίχως εσείς να εκταμιεύσετε χρήματα.

ΜΙΚΡΟΕΠΙΣΚΕΥΕΣ

Οι μέθοδοι μικροεπισκευών και μικροβαφών επικεντρώνονται γύρω από το σημείο της ζημιάς χωρίς ξεμονταρίσματα των μερών του αυτοκινήτου και χωρίς την ανάγκη ολικής επαναβαφής. Στην Ξενάκης Αυτοκίνητα μπορούμε να επισκευάσουμε με ποιοτικό, γρήγορο και εγγυημένο αποτέλεσμα την μικροβαφή του αυτοκίνητο σας, για παράδειγμα, στα πλαίσια της ετήσιας συντήρησης.

Κλείστε Ραντεβού

Συμπληρώστε τα πεδία και θα σας καλέσουμε το συντομότερο για να συνεννοηθούμε για το ραντεβού σας!
  Κατασκευαστής

  Είδος Εργασίας
  ΦανοποιείοΒαφείο

  Επιθυμητή ημέρα επικοινωνίας

  Επιθυμητή ώρα επικοινωνίας  Κλείστε Ραντεβού

  Συμπληρώστε τα πεδία και θα σας καλέσουμε το συντομότερο για να συνεννοηθούμε για το ραντεβού σας!
   Κατασκευαστής

   Είδος Εργασίας
   ΦανοποιείοΒαφείο

   Επιθυμητή ημέρα επικοινωνίας

   Επιθυμητή ώρα επικοινωνίας