Ξενάκης Ανταλλακτικά

Η Ξενάκης Αυτοκίνητα αποτελεί εξουσιοδοτημένο προμηθευτή γνησίων ανταλλακτικών για τις Volkswagen, Audi, Skoda, Toyota, Hyundai και ΚIA. Τα εργοστασιακά ανταλλακτικά των παραπάνω κατασκευαστών εγγυώνται την ποιότητα, την συμβατότητα και την μακροζωία του αυτοκινήτου σας. Τα γνήσια ανταλλακτικά μεταφέρονται με ασφάλεια και αποθηκεύονται με προσοχή, εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο την απρόσκοπτη λειτουργία, αξιοπιστία και υψηλή αντοχή μετά την τοποθέτηση τους στο αυτοκίνητο σας.

Αυτό που κερδίζετε με τα γνήσια εργοστασιακά ανταλλακτικά, είναι ότι το αυτοκίνητο σας θα διατηρήσει την λειτουργική και οδηγική του συμπεριφορά όπως ακριβώς αυτή είναι σχεδιασμένη από το εργοστάσιο κατασκευής.

Άλλωστε, η ασφάλεια για τον οδηγό και τους επιβάτες, είναι από τα σημαντικότερα στοιχεία του αυτοκινήτου που μπορεί να επιτευχθεί μόνο με την χρήση ανταλλακτικών πρώτης τοποθέτηση. Επιλέγοντας γνήσια ανταλλακτικά, ταυτόχρονα επιλέγετε 2 ή 3 χρόνια εγγυημένης λειτουργίας τους, μειωμένη κατανάλωση καυσίμου και ρύπων, ήσυχη και στρωτή λειτουργία του αυτοκινήτου σας και αξιόπιστη απόδοση στον χρόνο.

Λάδια κινητήρα

Η Ξενάκης Ανταλλακτικά προμηθεύει μόνο τα εργοστασιακά λιπαντικά, εξασφαλίζοντας service συντήρησης μία φορά τον χρόνο ή κάθε 15.000χλμ, ενώ παράλληλα εγγυάται ότι δεν θα υπάρχουν επικαθήσεις του άνθρακα στον κινητήρα του αυτοκίνητου σας.

Φίλτρο Λαδιού

Τα γνήσια φίλτρα λαδιού συμβάλλουν ενεργά στην προστασία του κινητήρα, μειώνουν την κατανάλωση καυσίμου και βελτιώνουν την απόδοση του κινητήρα, αφού η υψηλή απόδοση φιλτραρίσματος δημιουργεί σταθερές συνθήκες λίπανσης.

Τακάκια

Ένα τρακάρισμα στο εμπρός μέρος του αυτοκινήτου σας μπορεί να κοστίσει έως και 5.000€. Με μία ταχύτητα 50 χλμ /ώρα, το αυτοκίνητο σας θα χρειασθεί 27 μέτρα για να ακινητοποιηθεί. Άξίζει να ρισκάρετε τη σωστή πέδηση του αυτοκινήτου και την ασφάλεια των επιβαινόντων τοποθετώντας μη εγκεκριμένα τακάκια;

Γνωρίζετε ότι για τα γνήσια τακάκια (ένα ανταλλακτικό που αλλάζετε σχεδόν κάθε 40.000 χλμ) ο κατασκευαστής λαμβάνει υπόψη του την απόδοση του κινητήρα, το βάρος του οχήματος, τους μέσους όρους ταχύτητας με μοναδικό στόχο να εξασφαλίσει την μικρότερη απόσταση φρεναρίσματος, την μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και κυρίως την απόλυτη οδηγική συμπεριφορά για την ασφάλεια τη δική σας και των συνεπιβατών σας;

Υαλοκαθαριστήρες

Γνωρίζετε ότι οι υαλοκαθαριστήρες διανύουν κατά μέσο όρο 800 χλμ πάνω στην επιφάνεια του παρμπρίζ;

Οι υαλοκαθαριστήρες εμπορίου έχουν την μισή διάρκεια ζωής και ενδεχομένως να γρατζουνίσουν και να θαμπώσουν το παρμπρίζ δημιουργώντας μεγαλύτερο κόστος αντικατάστασης.

Παρμπρίζ

Ένα γνήσιο παρμπρίζ όχι μόνο βελτιώνει την ηχομόνωση και την θερμομόνωση αλλά σας εξασφαλίζει αρίστη ορατότητα δίχως αντανακλάσεις και παραμορφώσεις.

Μπαταρίες

Μία γερασμένη μπαταρία μπορεί να καταστρέψει τόσο τη μονάδα ηλεκτροβοήθησης τιμονιού όσο και τον κεντρικό εγκέφαλο του αυτοκινήτου σας. Κατά την περιοδική συντήρηση του αυτοκίνητους σας, ένας από τους άρτια εκπαιδευμένους τεχνικούς μας θα μετρήσει την μπαταρία του αυτοκίνητου σας και θα σας ενημερώσει για ενδεχόμενη αντικατάσταση της. Οι γνήσιες μπαταρίες έρχονται με 3 χρόνια εγγύηση, μηδενική απαίτηση συντήρησης, χαμηλό ρυθμό αυτοεκφόρτοσης, μεγάλη διάρκεια ζωής καθώς και μέγιστη ασφάλεια, αξιοπιστία και απόδοση.

Φόρμα Παραγγελίας Ανταλλακτικού

Συμπληρώστε τα πεδία και θα σας καλέσουμε το συντομότερο για να παραγγείλετε τα ανταλλακτικά που επιθυμείτε!

    Κατασκευαστής

    Φόρμα Παραγγελίας Ανταλλακτικού

    Συμπληρώστε τα πεδία και θα σας καλέσουμε το συντομότερο για να παραγγείλετε τα ανταλλακτικά που επιθυμείτε!

      Κατασκευαστής